QUÈ ÉS LLUITES COMPARTIDES?

Òmnium Cultural vol fer un reconeixement a totes les lluites que han contribuït a construir el nostre país. Amb aquest objectiu impulsem, acompanyats de persones i entitats que han participat en aquestes lluites, la campanya Lluites compartides.

Lluites compartides pretén ser un espai per compartir les lluites, i fer visible i reivindicar la feina de milers de persones anònimes que han treballat pel bé comú i han contribuït a construir un barri, un poble, una ciutat, un país i un món millor.

QUÈ ÉS EL FÒRUM?

El Fòrum va ser el primer gran acte de la campanya. Al llarg del dia van aplegar, en el mateix espai físic de l’edifici emblemàtic de la Universitat de Barcelona, gent de procedències i sensibilitats molt diverses. El fet de compartir diferents experiències de lluites i de la vida mateixa, ajudarà a «ampliar l’imaginari col·lectiu, posant en comú els nostres passats diversos i els nostres anhels futurs», un objectiu clau de la campanya.

QUI FORMA PART DE LLUITES COMPARTIDES?

Lluites compartides és una campanya impulsada per Òmnium Cultural i consta amb un Consell Assessor de més de 30 experts. Arcadi Oliveras, Iolanda Fresnillo, Jaume Sobrequés o Magda Oranich són només alguns dels noms que integren el grup d’experts.